audiovisueel adviesbureau

AV-i is een onafhankelijk adviesbureau voor toegepaste audiovisuele techniek en is gespecialiseerd in moderne AV-oplossingen voor vergaderzalen van gemeenten, provincies of waterschappen.  maar ook als architect, kerkbestuur of bedrijf is AV-i uw partner in het vinden van de beste, professionele audiovisuele oplossing en het juiste advies voor uw toepassing.Eigenaar en senior consultant van AV-i is Jan ten Kampe. Met vele tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van professionele audiovisuele systemen en oplossingen inventariseert hij uw wensen, informeert hij u over de mogelijkheden en de haalbaarheid om u aansluitend optimaal te adviseren.Het conceptplan wordt gepresenteerd, toegelicht en zonodig bijgeschaafd.>Wij schrijven aansluitend een PvE, een Programma van Eisen waarna een offerte- of aanbestedingstraject kan worden gestart of aanbiedingen kunnen worden opgevraagd.AV-i begeleidt u in dat traject, bij de interpretaties van de voorstellen, bij de selectie van aanbiedingen en aanbieders en staat u bij tijdens de uitvoering en realisatie. Zorgvuldig en toegewijd, met de punt op de i !Ook voor het geven van een second opinion ben ik u graag van dienst. Het juist beoordelen, objectief interpreteren en het toetsen van aangeboden AV systemen aan de eisen, wensen en verwachtingen is een specialisme, gebaseerd op vele jaren ervaring in de professionele AV markt. 

audiovisueel advies voor gemeenten en overheden

AV-i heeft jarenlange ervaring met audiovisuele installaties bij gemeenten, waterschappen en provincies en is betrokken geweest bij het realiseren van tientallen raads- en vergaderzalen.


Een goede audiovisuele installatie is maatwerk, afgestemd op uw wensen, eisen en situatie.

We stellen samen het wensen- en eisenpakket op.  Er zijn vele keuzes te maken.
Denk aan fysiek of digitaal vergaderen of een combinatie daarvan.
Met inbouw of opbouwvergadersystemen, een draadloos of draadgebonden discussiesysteem, een camera volgsysteem. Integratie met uw Ris/Bis systeem. Een beeld en geluidsweergave weergave-systeem voor deelnemers en publiek en een streaming service voor internet gebruikers.
Met opties als elektronisch stemmen, eenvertaalsysteem, weergave ten behoeve van slechthorenden, opname en archivering.
En natuurlijk een bediensysteem om het allemaal eenvoudig te bedienen en te beheren. Wellicht zelfs video-conferencing.
AV-i helpt u bij het maken van die keuzes en brengt de mogelijkheden, de pro's en contra's haarscherp in beeld.


AV-i kent de markt, de producten en de technische mogelijkheden en vat dat samen in een pakket van eisen voor uw leverancier(s) of in een bestek voor een aanbesteding. 
We helpen u bij een objectieve beoordeling van aanbiedingen en oplossingen en begeleiden het proces tot en met de oplevering door uw leverancier en de ingebruikstelling van de systemen.
Wilt u een objectieve beoordeling van uw huidige audiovisuele installatie, de upgrade mogelijk-heden en/of een second opinion, ook dan is AV-i graag uw partner.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.Hoe kan AV-i u helpen ?

Om u van dienst te kunnen zijn maken we graag tijd voor een kennismaking- en intakegesprek. Hierin inventariseren we samen uw wensen, uw doelen en uw mogelijkheden. In een eerste feedback ben ik realistisch en transparant.  AV-i kan vervolgens voor u de haalbaarheid onderzoeken, criteria of een pakket van eisen opstellen waaraan een systeem moet voldoen, of het gehele traject tot en met de implementatie en ingebruikstelling begeleiden.  

We helpen u graag met het objectief beoordelen van aanbiedingen van uw leveranciers. Immers, het doel is immers een optimaal resultaat met een oplossing waarmee u verder kunt. 

Uiteraard doen we u daar een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor. AV-i hanteert scherpe tarieven en kent geen standaard prijzen. Ieder vraagstuk staat immers op zich en de aanpak, het traject en de oplossing is daarom steeds maatwerk. Ook onze offerte aan u is maatwerk. Zo bent u verzekerd van een deskundig advies, een overzichtelijke aanpak en een optimaal resultaat ! 


Meer weten of een vrijblijvende kennismaking ?

Bel of mail voor een afspraak. U kunt natuurlijk ook dit contactformulier invullen dan nemen we snel contact met u op.


audiovisueel advies voor                                                    crematoria en uitvaartcentra

Eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend: een uitvaartplechtigheid met een uitstekende verstaanbaarheid, met een prima weergave van muziek en beeld en die bovenal vlekkeloos verloopt. Dat vraagt echter wel het gebruik van goede en betrouwbare techniek en een juiste integratie, afgestemd op uw situatie.

AV-i kan u daarbij helpen. Met een jarenlange ervaring met beeld- en geluidsinstallaties in uitvaartcentra en crematoria en betrokkenheid bij de implementatie daarvan in vele tientallen crematoria in Nederland.

Referentiecasus:
crematorium Ommeland en Stad

We inventariseren uw wensen, stellen met u het eisenpakket samen.
Naast de multimedia in de aula, wachtruimte en koffiekamer is ook de registratie en/of de weergave van de dienst in beeld en geluid buiten de aula, bijvoorbeeld via het internet, tegenwoordig een vereiste.

Ook kan worden gedacht aan informatie-panelen, stiltemuziek, weergave voor slechthorenden etc. Vaak onderbelicht daarbij zijn zaken als akoestiek, leidingloop, verlichting, verduistering en allerlei bouwkundige voorzieningen die direct invloed hebben op de prestaties van de multimedia systemen.

Een goed resultaat begint daarom al voor de bouw. AV-i adviseert u vooraf en begeleidt u tijdens het bouwproces, bewaakt de diverse bouwkundige voorzieningen en ziet toe op een juiste uitvoering.
We helpen u bij een objectieve beoordeling van aanbiedingen en oplossingen en begeleiden het proces tot en met de oplevering door uw leverancier en de ingebruikstelling van de systemen.
Wilt u een objectieve beoordeling van uw huidige audiovisuele installatie, de upgrade mogelijkheden en/of een second opinion, ook dan is AV-i uw partner.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voor een prima verstaanbaarheid
in uw kerk

wij adviseren u graag om een prima verstaanbaarheid in uw kerk te realiseren. In bestaande situaties, als second opinion of voor nieuwbouw projecten: wij zijn u graag van dienst. 

In veel kerken wordt het woord niet goed gehoord, niet goed verstaan.  Een goede spraakverstaanbaarheid blijkt vaak niet vanzelfsprekend.
Vele kerk gebouwen hebben vaak een sterke akoestiek met veel galm en harde reflecties, wat prima is voor zang maar de verstaanbaarheid niet ten goede komt. Goed om te weten dat ook in die ruimten goede mogelijkheden zijn om verstaan en gehoord te kunnen worden.  

De juiste keuze en combinatie van componenten als microfoon, versterker en luidsprekers is bepalend. Maar hoe bepaal je die en wat kost dat dan ?
En wat te doen met de opname en weergave via uw website of kerktelefoon ?
En wie bedient dat allemaal, wordt het handbediend of automatische regie ?
Mogelijk denkt u ook aan beeldweergave via projectie of beeldschermen.

Vanuit een ruime ervaring met geluidsinstallaties in kerken krijgt u een advies waarmee u verder komt.

Een voorziening voor de geluidsweergave voor slechthorenden is eigenlijk vanzelfsprekend. Een ringleiding, een infraroodsysteem of digitaal draadloos ? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak ik de beste keuze ? En waar hangt dat allemaal van af ? Hoe krijgen we  goedkeuring door de NVVS (de Nederlandse vereniging voor Slechthorenden) ?

Vragen waar AV-i antwoorden op heeft en u daar graag bij helpt en adviseert.

Referentiecasus link: Martinikerk Groningen

Wilt u eens nader kennis maken of meer informatie ? We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij ben bereikbaar via email en/of telefoon.

U kunt ook uw gegevens via onderstaand formulier doorgegeven, we nemen dan snel contact met u op.

CONTACT FORMULIER

Dank voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op !

ADRES
Lavendelweg 76
9731HN  Groningen

CONTACT
Email: info@av-i.nl
Telefoon :  0642554555

  • KVK nr:  63857634
  • BTW nr: 73824483B01